Juli 2016 was het dan eindelijk zover! Voor het eerst in mijn leven ging ik met mijn eigen gezin en met mijn vader en moeder en mijn broer met zijn gezin naar Afrika. Sowieso maken wij nooit hele verre reizen omdat dat nou eenmaal met drie kinderen eigenlijk onbetaalbaar was voor ons. Maar dankzij mijn ouders mochten we dit bijzondere land ervaren. Ik als fotografe keek enorm uit naar dit fotogenieke land met haar prachtige inwoners.

Vrijdag begin juli 2016 vertrokken we vanuit Zaventem richting Tanzania. En al direct na het landen kwam ik in een totaal andere wereld terecht. Uiteraard kon ik Afrika door de diverse documentaires die ik gezien had in mijn leven. Toen ik daar ruim twee weken aanwezig was had ik ook continu het gevoel onderdeel te zijn van een documentaire. Ik keek mijn ogen uit. Hoe de mensen daar leefde, zich verplaatste etc. Ook de natuur en de dieren waren prachtig.

We landde 9 juli in de stad Dar Es Salaam. De eerste nacht brachten we daar door in een Guesthouse. Dat was gelijk al een bijzondere ervaring. Wel even wennen aan het eten daar maar het was erg lekker. De volgende dag vroeg op en een lange rit gemaakt naar het eerste natuurpark.

Na deze vakantie wisten we het zeker. Dit gaan we vaker doen. De kinderen zijn nu wat ouder en zelfstandiger. Dus tijd om de wereld te gaan ontdekken. Eind 2019 hopen we de mooie reis naar Nepal te kunnen maken. Iets waar we eigenlijk al jaren van dromen. Ik hoop dmv deze site meer te kunnen laten zien van de diverse landen en steden die mijn man en ik gaan bezoeken.

Bekijk hier de foto’s